Viimenen viikko

Viimeisen viikonlopun vietin Hampurissa ja kaverin kanssa. Viikonloppu oli tosi helteinen, sunnuntaina oli yli 30° C ja vietin koko päivän ulkouimalassa. Viimeinen viikonloppu oli vielä extra pitkä, kun torstai ja perjantaikin oli vapaapäiviä. Viimeinen viikonloppu oli kaikinpuolin täydellinen.
Maanantai aamuna herätyksenä toimi järkyttävän kova ukkosen jytähdys, mutta puolen tunnin päästä sää oli onneksi paljon parempi. Oltiin päivä sisällä lasten kansss, koska ukkosta oli luvattu koko päiväksi.
Tiistaina meidän opettaja Miia kävi vaihtamassa kuulumisia ja katsomassa asuntoa. Sovittiin myös keskiviikon aikataulusta. Keskiviikkona Miiaa vieraili työpaikoilla ja käytiin arviointikeskustelut, oli mukava päästä puhumaan välillä suomea. Iltapäivästä kävin vielä Bremenissä shoppailemassa ja katselemassa kaupunkia. 

Viimeisenä työpäivänä (torstai) sain ohjaajalta ja lapsilta kortin sekä suklaata. Päivä oli tosi mukava, juttelin myös vanhempien kanssa ja jokainen toivotti turvallista lentoa. Hyvä mieli jäi työpaikasta ❤️ Perjantaina oltiin reissun päällä yhteensä n.14h, mutta oli ihana palata Suomeen kauniina kesäiltana. Aivan mahtava reissu takana, hyviä muistoja ja paljon uusia kokemuksia tarttui matkaan.

Tässä kuvassa vihdoin rantasaunalla, nauttimassa kesäyöstä.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kolmas viikko

Toinen viikko